ششمین جشنواره پژوهشی جایزه تهران با معرفی برگزیدگان بخش های مختلف به کار خود پایان داد
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، این جشنواره با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، سازمان میراث فرهنگی، شهرداری تهران، خانه تهران پژوهان، شورای اسلامی شهر تهران و مرکز فرهنگی و هنری دارالفنون با هدف پاسداشت مفاخر علمی، هنری و فرهنگی، تجلیل از بزرگان و چهره های برجسته کشور در عرصه تهران پژوهی، ایجاد نشاط علمی و پژوهشی با محوریت گسترش دانش و ایجاد بستری برای رهروان این راه برگزار شد.
مهرشاد کاظمی» دبیر جشنواره جایزه تهران و رئیس ستاد گردشگری شهر تهران در این آیین اظهار داشت: جایزه تهران از سال ۹۲ شکل گرفت و امسال ششمین دوره خود را پشت سر گذاشت.
وی گفت: این شهر پتانسیل ایجاد آرشیوی از هویت ملی و میراث ایران را دارد .
در ادامه محسن هاشمی» رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز در این آیین ضمن تبریک دهه فجر، به اهمیت پژوهش و تهران پژوهی اشاره نمود و گفت: تهران هنوز جای کار دارد و بهتر است به جای نگاه به گذشته و تعریف از گذشته، پژوهش ها آینده محور باشند.
هاشمی در ادامه افزود: ما برای مردم تهران روزگار خوش تری باید آرزو کنیم، چرا که مردمی خوشحال اند، که بدانند آینده درستی در انتظار آنها است. اگر مردم این آینده را درست بدانند، مشکلات را تحمل می کنند اما اگر بدانند آینده ای نیست، نمی توانند با مشکلات روبرو شوند.
احمد مسجدجامعی» عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در این آیین گفت: اضطراب اجتماعی یکی از مسایل مهم در شهر است و باید سیستم های مدیریتی، تهران را به سمت آرامش ببرند. وی ایجاد آرامش و رفع اضطراب اجتماعی را از مهمترین وظایف مدیریت شهری دانست.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه اکنون روایت تهران جزو برنامه های تهران قرار گرفته است و شهرهای مهم با ادبیات شان شناخته شدند افزود: می بایستی به حوزه ادبیات و روایت تهران پرداخته شود زیرا که در حوزه روایت های شهری حلقه مفقوده ای وجود دارد که توجه به آن پیوستگی برای ما به وجود می آورد.
گفتنی است در ادامه این مراسم لوح تقدیر و جوایز برگزیدگان بخش های مختلف اعلام شد که بر اساس این گزارش جایزه بخش پیشکسوت به «سید احمد محیط طباطبایی» بخش کتاب به «ریحانه بهبودی» برای مستندنگاری ۱۵۰ سال مدیریت پسماندهای جامع شهر تهران، حوزه روایت تهران به «روبرت صافاریان» برای نگارش کتابخانه دو طبقه خیابان سنایی، حوزه داستان تهران به «رضا جولایی» برای نگارش کتاب شکوفه های ناب، بخش انتشارات «محمد رضا سحاب» پایان نامه «نسرین شهریوری» برای نگارش پایان نامه بررسی کارکردهای اجتماعی آب انبار های عمومی شهر تهران، فعال حوزه میراث فرهنگی و گردشگری به «علیرضا عالم نژاد» تئاتر «اسماعیل خلج» رسانه مکتوب به «لیلا باقری» و «آرش تنهایی» رسانه تصویری به «سیدمرتضی عمادی» و محیط زیست به «سپیده عابدی» و «سیدحسین عباس» اهدا شد.